Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Forside Tilbud Bilder Massasjebad Om oss Kontakt oss
Du er her: Sterling Leisure

Sterling Leisure modellutvalg

PristineStørrelsen og 60 dyser vil sørge for at kroppen blir fullstendig styrket og det er romslig nok til både familie og venner. I senter av badet vil du finne fire kraftige whirpool dyser som er laget for å løse opp stive og trette føtter og leggmuskler.


PureRen konstruksjon og avansert teknologi arbeider sammen for å gi deg dette fantastiske massasjebadet. Slapp av i den behagelige sjefsstolen mens du blir massert på både rygg, henderPassionBåde familie og venner vil alle nyte denne romslige luksuriøse 7-seteren mens dere slapper av og tilbringer kvalitetstid sammen. Det bølgeformede setet med 26 pulserende hydroterapidyser gir en fullstendig massasje til kropp og rygg.DesireKjenn hvordan dette badet tenner lysten i deg til å dra steder hvor din kropp aldri før har opplevd. 65 dypt-gående dyser som masserer både rygg og nakke sørger for en totalt avslappende opplevelse.
EssenceDet ultimate spa venter på deg med 71 Whirpool dyser, som utmerker dette badet i en egen klasse. Puter designet for komfort er satt i posisjoner for å gi hode og nakke maksimal avslapning.