Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Forside Tilbud Bilder Massasjebad Om oss Kontakt oss

Du er her: Massasjebad

Modellutvalg

 

Sterling Leisure

 

 

Leisure’s Edge

Leisure’s Edge

 

Mark III

Mark III


 

Health 'n Leisure


 

Swim Spa

Swim Spa

 

Telefon: 922 12 522
E-post: post@hydrospa.no

 

Hvorfor massasjebad?

Hydroterapi

Til alle tider har mennesker gjort seg nytte av varme bad; i en laugarstamp, i romerske bad, i en japansk sento, i de varme kilder i belgiske Spa...


Den helsebringende virkningen av varme bad har alltid vært velkjent, og i dag kjenner vi også de konkrete fordelene ved hydroterapi:

• hjertet jobber lettere
• økt oksygentilførsel til musklene
• bedre fjerning av melkesyre og avfallsstoffer fra musklene
Hvorfor er det slik?


I et massasjebad er det tre faktorer som virker: varme, oppdrift og massasje. Når kroppen nedsenkes i det varme vannet vil varmen føre til at vevet og dermed også blodårene utvides. Dette fører til at blodtrykket synker og dermed at hjertet jobber lettere.
På grunn av oppdriften veier kroppen i vannet bare 10% av sin egentlig vekt. Denne vektløsheten gjør at leddene avlastes og at musklene kan slappe av. Også dette fører til at blodet strømmer lettere rundt i kroppen – det kommer til med oksygen overalt og fjerner melkesyre og andre avfallsstoffer fra musklene. På toppen av det hele vil vannstrålene fra massasjedysene ytterligere løse opp i stive muskler og dermed også bidra til å stimulere blodsirkulasjonen.
Alle mennesker vil ha glede og nytte av hydroterapi, og spesielt vil vektløsheten og den økte sirkulasjonen lindre og hele muskelplager eller -skader. Massasjebadet er også ypperlig for vanntrening generelt. Tøyning eller aerobe/anaerobe øvelser i vann har den fordel at kroppen ikke utsettes for støt og belastninger fra sin egen tyngde, men kun for de påkjenninger musklene påfører den.

Samvær

Ingen avis å gløtte i, ingen TV å skjele til, ingen mobiltelefon som må besvares... Bare dere.


I badet er det faktisk bare ett alternativ til å sitte stille sammen: prate. Og i denne settingen har den gode samtalen gjerne litt lettere for å finne sted. Det er litt vanskeligere å være knapp, påståelig eller avvisende når en er nedsenket i varmt vann sammen med et annet menneske!

Livet er nå. Grip dagen.


Sosialt

Massasjebadet blir fort samlingsplassen i familien. I en oppjaget hverdag med aktiviteter på alle fronter er det befriende å ha et sted der en kan være samlet i ro og fred.


Og slik blir det faktisk: Alle tilbakemeldinger fra våre kunder viser at badet blir brukt hele tiden – og av mange sågar hver eneste dag! Et massasjebad er produkt som er like populært hos voksne som hos barn – men ungene gir kanskje litt mer høylytt uttrykk for sin hemningsløse begeistring!

Dessuten er badet en ypperlig setting for et festlig lag med venner og kjente.

 

Om det er garden-party med grilling og bading en juniaften eller en beinkald romjulskveld der en lager engler i snøen før en stuper opp igjen i badet: HydroSpabadet i hagen står i sentrum for underholdningen!

.......et godt liv !